Iltapäiväkerho

Iltapäiväkerho Kotoinen

Fredrikakoulussa toimii koulun oma iltapäiväkerho Kotoinen eli ”Iltis”. Se on avoinna jokaisena koulupäivänä koulun päättymisestä klo 17 asti. Iltis on ensisijaisesti 1.-2. luokan oppilaille, mutta ollessa tilaa sinne voi hakea myös vanhemmat oppilaat.

Iltiksessä askarrellaan, leikitään, kuunnellaan satuja, retkeillään ja ulkoillaan. Lapsilla on tarvittaessa mahdollisuus myös ihan vain levätä. Iltiksestä saa välipalan ja siellä voi tehdä läksyjä.

Iltiksen lähtökohtana on luoda lapsille turvallinen ja monipuolinen toiminta koulupäivän jälkeen. Ohjelma vaihtelee vapaan leikin ja ohjatun toiminnan välillä.  Toiminnan suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana ovat lasten tarpeet ja toiveet. Iltis on kaksikielinen (suomi, ruotsi).

Iltapäiväkerhoon haetaan koulun kautta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen iltapaivakerho(at)fredrikakoulu.fi. Iltis-maksut ovat 15€/kerta tai 120€/kuukausi.