Iltapäiväkerho

Iltapäiväkerho Kotoinen
Fredrikakoulussa toimii koulun oma iltapäiväkerho Kotoinen eli ”Iltis”. Se on avoinna jokaisena koulupäivänä koulun päättymisestä klo 17 asti. Bussia odotteleville ekaluokkalaisille on järjestetty valvonta ja varsinainen iltis alkaa klo 13.40 bussin poimittua kyytiläiset. Iltikseen voivat osallistua kaikki 1.-3. luokkien oppilaat. Iltiksessä askarrellaan, leikitään, kuunnellaan satuja, retkeillään ja ulkoillaan. Iltiksen lähtökohtana on luoda lapsille turvallinen ja monipuolinen toiminta koulupäivän jälkeen. Ohjelma vaihtelee vapaan leikin ja ohjatun toiminnan välillä. Lapsilla on mahdollisuus iltiksessä myös ihan vain levätä. Toiminnan suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana ovat lasten tarpeet ja toiveet. Tämän lisäksi lisäksi iltiksestä saa välipalan ja siellä voi tehdä läksyjä. Klo 15 lähtee koulun vierestä bussi jolla pääsee suoraan linjautoasemalle.

Iltapäiväkerhoon haetaan koulun kautta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen iltapaivakerho(at)fredrikakoulu.fi. Iltis-maksut ovat 10€/kerta tai 90€/kuukausi (yli 9 kertaa). Ohjaajana toimii Laurelina Romppainen.